Mephisto Originals

De handgemaakte cultschoen

De klassieker die nooit uit de mode raakt. Zelfs na 50 jaar hebben de ORIGINALS van MEPHISTO een unieke uitstraling – een schoen met karakter die wereldwijd mensen beweegt.

Toen de oprichter, Martin Michaeli in 1965 dit nieuwe schoeisel ontwierp, was het een ongekende innovatie in de schoenenwereld. De vrijetijds- en wandelschoenen lieten zich snel en gemakkelijk strikken, de ongeëvenaarde SOFT AIR-technologie zorgde voor een nieuwe vorm van loopplezier. Fluweelzacht, waardoor vermoeide voeten tot het verleden behoorden. Ze maakten wereldwijd indruk met hun voortreffelijke draagcomfort en ze speelden perfect in op de behoeftes van die tijd. Onze ORIGINALS werden al veelvoudig gekopieerd, maar het origineel is nog nooit overtroffen./p>

We hebben deze nostalgische cultschoen technisch doorontwikkeld en is nu verkrijgbaar in nieuwe designs, waardoor er altijd voor ieder wat wils is te vinden: bijvoorbeeld nonchalant chique in ton sur ton als modieuze understatement, of als trendy blikvanger in vele en kleurrijke interpretaties.

Gun uzelf de Echte. De ORIGINALS.
Met de hand vervaardigd in onze schoenenfabriek.
Uniek in pasvorm en kwaliteit!


"Deze cultschoenen moet ik hebben!"

Haast u dan naar een van de vele MEPHISTO-winkels: de officiële verkoopadressen bij u in de buurt vindt u heel eenvoudig via onze Storefinder. Of u koopt ze natuurlijk op uw gemak in onze officiële MEPHISTO Online Shop:

Originals voor heren: RAINBOW

Rainbow Burnt Orange

Rainbow White

Rainbow Desert

Rainbow Cobalt Blue

Rainbow Navy

Rainbow Light Grey

Rainbow Taupe

Rainbow Graphite

Super Rainbow Blue

Super Rainbow Dark Grey

Rainbow Hazelnut

Rainbow Chestnut

Rainbow Dark Brown

Rainbow Black

Originals voor dames: LADY

Lady Sand

Lady Mauve

Lady Black

Lady Blue

Lady Blue

Lady Dark Brown

Lady Black

Super Lady Cobalt Blue

Super Lady Red

Super Lady White