"Deze schoenen komen overal!"

Het tijdschrift Freundin reikt haar Perfect Piece Award uit voor de herfst en winter van 2016/2017 – en Mephisto wint in de categorie OUTDOOR-BOOT!

Sarrebourg: Ons model ZORAH mag het komende modeseizoen met recht een 'Perfect Piece' worden genoemd! Freundin, een bekende naam in tijdschriftland, heeft alweer voor de zevende keer – en ditmaal voor de herfst en winter van 2016/2017 – haar favoriete kleding en accessoires geselecteerd en onderscheiden met de felbegeerde Perfect Piece Award. Het oordeel van de vakjury van Freundin: ZORAH van MEPHISTO mag in geen enkele kledingcollectie ontbreken.

"Wij zijn erg blij met deze onderscheiding", zegt ook Martin Hübner, commercieel directeur van Mephisto: "Dit hoge model damesschoen was in de categorie OUTDOOR-BOOT de allersterkste. Dankzij de warme voering en de snelveters passen deze schoenen perfect, de hele herfst en winter, en kom je altijd modieus voor de dag. Door de Hydro-Protect-behandeling is dit model ook nog eens waterafstotend. Het verwisselbare voetbed met geïntegreerde SOFT-AIR-technologie brengt harde schokken bij het neerkomen van de voet terug tot een minimum. De anti-slipzool van echt rubber en de ingebouwde schokdemping zorgen voor een stabiele grip op elke ondergrond en bieden heerlijk zacht en moeiteloos loopplezier." De jury bekeek meer dan 800 individuele kledingstukken en zo'n 150 collecties in haar zoektocht naar de musthaves van het komende seizoen in maar liefst 27 categorieën. De Freundin-jury bestond uiteraard uit plaatsvervangend hoofdredacteur Coco Pelger, Freundins eigen modeteam en Creative Director Style Jana Gutsche, maar ook Isabelle Braun van het populaire blog Modepilot, textieldeskundige Sabine Spieler en een lezeres van het tijdschrift Freundin hadden een aandeel in de beslissing.


"Deze schoenen moet ik hebben!"

Heeft onze prijswinnaar MEPHISTO Zorah ook uw aandacht getrokken? Wilt u ook dat deze schoen u overal naartoe brengt? Haast u dan naar een van de vele MEPHISTO-winkels: de officiële verkoopadressen bij u in de buurt vindt u heel eenvoudig via onze Storefinder. Of u koopt ze natuurlijk op uw gemak in onze officiële MEPHISTO Online Shop: